Pages

Sunday, February 27, 2011

So wrong. But so Right

No no no, Sorry old Vikings. It´s not a sign from the gods. It´s just a storm on the sun cought by the magnetic field on earth. Still looks amazing,  even more fantstic over my house in Hemsedal!

northern light-hemsedal2011

Friday, February 11, 2011

Sunny Valley!

The sun managed to climb over Totten today, and it's shining through my windows for the first time in over three months. The best time in the valley starts now! :)

Tuesday, February 1, 2011

Noetikk

Altså. Her kommer noe spennende. Noe jeg synes er fryktelig spennende i alle fall. Nemlig noetikk. Har dere hørt om det? Det som er grunntanken i noetikk er at tankene og sjelen har masse. Liten masse, men allikevel, at det er noe fysisk. Akkurat som vann for eksempel. Får du vann på deg, blir du våt. På samme måte, er det altså mange som mener at tankene kan fysisk påvirke ting rundt seg. Dette har jo jeg trodd på hele tiden. Jeg leser gjerne om disse tingene, men å sette meg ned og sette ting i system slik at jeg kan underbygge fakta med direkte sitat fra diverse professorer og sånn, det gidder jeg rett og slett ikke. Men det er jo skikkelig spennende! Tenk hva dette vil gjøre med verden om de til slutt klarer å finne beviser for at dette.
Jeg har alltid trodd på positive tanker, og at menneskesinnet kan gjøre mye. Det er jo også bevist at de som mediterer mye, utskiller et vokslignende stoff i hjernen under meditasjonen som har en positiv virkning på kroppen, og det sies at det er derfor folk som driver med yoga og meditasjon ofte lever lenge. Kanskje det er noe i dette? Gleder meg til å se resultater av forskningen!